Afbeelding

"Bottles Of Smoke" de Nederlandse Pogues sensatie!

Actueel 139 keer gelezen

Brielle - Fiesta as. zondag in 't Kont van het Paard tot je een ons weegt met deze geweldige live tribute to The Pogues!

Folkliefhebbers en feestneuzen lopen nog altijd warm voor The Pogues, een stel topmuzikanten dat furore maakte in de jaren '80, met zanger en medisch wonder Shane MacGowan als uithangbord. Diegene die zichzelf een echte Folkliefhebber durft te noemen, kan niet om dit grauwe gezelschap heen, The Pogues!

Hun hoogtijdagen beleefden ze 30 jaar geleden maar de rokerige en naar drank riekende Punkfolk is er nog altijd. Met de traditionele folk-instrumenten als banjo, accordeon en tin-whistle, bespeeld met de juiste punk-attidude, brengt Bottles Of Smoke het allerbeste van The Pogues. The Bottles Of Smoke zijn er klaar voor om je mee te nemen naar de donkere straten van Londen, de smerige zwartgeblakerde fabrieksmuren van een oud vervallen dorp, of misschien zelfs wel helemaal naar South Australia voor een Fiesta. Alle Pogues klassiekers uit de 80's zullen voorbij komen, maar ook enkele nummers uit de latere jaren, geschreven toen het gebit van Shane MacGowan al tot het verleden behoorde.

Het optreden start om 15.00 in 't Kont van het Paard en de entree is geheel gratis. 't Kont van het Paard vind u aan de kaatsbaan 1 in de historische vesting van Brielle.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant