Afbeelding
Foto: PR

Expositie van schildergroep in Kunst in Uitvoering

Actueel 161 keer gelezen

Zwartewaal - Van 1 t/m 31 maart 2017 exposeren de cursisten van de schildergroep van Sija Vermaat en Theo Heydenrijk met schilderijen in Kunst in Uitvoering aan de Bernissedijk 24 in Zwartewaal. De kunstenaars zijn tijdens de openingsdagen bij toerbeurt aanwezig. De organisatoren vrijwel steeds.

Sija Vermaat organiseert 2 x per jaar een 10-wekelijkse schilder- en tekencursus, waarbij de cursisten zelf mogen werken onder begeleiding van het kunstenaarsduo Sija Vermaat en Theo Heydenrijk. Ze kunnen kennismaken met uiteenlopende materialen en technieken en worden begeleid bij hun werk. Dat dit ieder jaar weer tot verrassende resultaten leidt, blijkt uit de geëxposeerde werken van de groep van 2016/2017.

Kom naar de expositie en bekijk het werk van de cursisten. Wellicht voor u gelijk de gelegenheid om in te schrijven voor de nieuwe cursus in oktober. Tijdens de expositie zal er ook werk zijn van twee gastexposantes: Wanda Klein met mozaïek en Loes Schram met poppen.

Workshop beeldjes maken

Op 12 maart organiseert Sija een workshop "Beeldjes van gipsverband" maken. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Info/aanmelding: zie hieronder. 

Atelier/Galerie "Kunst in Uitvoering" in Zwartewaal, Bernissedijk 24 (ingang aan de haven) is geopend: vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 – 17.00 uur.

Meer informatie: Sija Vermaat sijavermaat@upcmail.nl of 0181-326605

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant