Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

Afscheidsavond voor Bosnische kinderen uit Maglaj

Actueel 269 keer gelezen

Brielle - In het Pentacollege Bahurim vond vorige week vrijdag de afscheidsavond plaats voor de Bosnische kinderen die hier vakantie hebben gevierd.

Van 25 maart t/m 8 april waren 28 kinderen uit Maglaj uitgenodigd door Stichting Kinderhulp Voorne Putten om hier een onvergetelijke vakantie te vieren. De stichting organiseert deze vakanties al jaren voor kinderen die leven in slechte, vaak uitzichtloze omstandigheden als gevolg van armoede. Voor hen stonden 14 gastgezinnen klaar die hen deze twee weken als gasten in huis hadden. Het belangrijkste wat er van een gastgezin gevraagd wordt, is een warm thuis voor de kinderen, waar ze kunnen spelen, slapen en eten. Op 2 tot 3 dagen per week wordt dan door de Stichting een programma georganiseerd waar de kinderen aan mee moeten doen.

Zo zijn de kinderen onder meer wezen zwemmen en tennissen, deden ze mee aan een crea ochtend, bezochten ze de duinen en het strand, een speeltuin, hadden ze een sportdag en bezochten ze een kledingbeurs.

Maar, aan alles komt een einde dus ook deze geweldige actie is weer voorbij. De kinderen zijn zondag weer veilig bij hun ouders teruggebracht. Iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes: BEDANKT!!

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant