Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Met de E-One duurzaam van A naar B

Algemeen 342 keer gelezen

Brielle - Afgelopen woensdag werd door City Business Events de E-One gepresenteerd aan de bedrijven op Voorne-Putten. Dit vond plaats bij Business Center Geuzenstaete aan de Krammer in Brielle.

De E-One is een innovatief elektrisch voertuig dat speciaal is ontwikkeld om op een duurzame en economische manier van A naar B te rijden. Het voertuig is van Nederlandse makelij en wordt gemaakt van zoveel mogelijk recyclebare grondstoffen. De actieradius van de E-One is maximaal 90 km. Opladen kan gewoon via een standaard stopcontact onderweg of bij u thuis. Met de E-One rijdt u niet alleen comfortabel, maar ook uiterst milieuvriendelijk. Bij gebruik van groene elektriciteit is de CO2 uitstoot nihil!

City Business Events

City Business Events is niet alleen dealer van de E-One, maar verzorgt tevens het onderhoud. Ook organiseren zij duurzame bedrijfsevenementen waarbij de combinatie van duurzaamheid, economie en recreatie centraal staat. Meer informatie over City Business Events en de E-One is te vinden op www.citybusinessevents.nl

Fotografie: Wil van Balen 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant