Wooden Paul is een band die z'n inspiratie haalt uit de bluesrock van Rory Gallagher
Wooden Paul is een band die z'n inspiratie haalt uit de bluesrock van Rory Gallagher Foto: PR

Quiznight, Bierfestival en een Rory Galagher tribute

Algemeen 276 keer gelezen

Brielle - Ook dit weekend kan je weer terecht in 't Kont van het Paard. Op vrijdagavond is het weer tijd voor de maandelijkse quiznight. De quiz bestaat weer uit 4 rondes van 25 vragen en start omstreeks 22.30 uur en duurt tot ongeveer 00.30. Er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar voor deelnemers.

Op zaterdag is het het tijd voor de 3e editie van het Brielsch Bierfestival met 6 brouwers die 15 verschillende speciaalbieren bij zich hebben, ook is het mogelijk om je proefglas bij 't Kont van het Paard te vullen. In totaal kan je 21 verschillende bieren proeven en kennis maken met de brouwers erachter.
Op zondagmiddag is het weer tijd voor Bier, Blues en Bitterballen deze keer met Wooden Paul met een tribute aan Rory Galagher. Wooden Paul is een band, die z'n inspiratie haalt uit de bluesrock van Rory Gallagher. De passie voor de muziek van Rory Gallagher is nog niet gedoofd

De band bestaat uit: op solo en akoestische gitaren: Ap Heus, op basgitaar: Inge Clausing, op drums: Peet Groenewegen, met zang, gitaren, ukelele: Aad de Vetten. De band bestaat al meer dan 35 jaar, na een onderbreking timmeren ze weer hard aan de weg met hun liefde voor de muziek van Rory Galagher. De chemie van Wooden Paul bestaat nog steeds en de passie laait verder op.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant