De eerste helft van de Ladies Night sluiten ze om 21.30 uur af met een swingend optreden van discoqueen Saskia Dian
De eerste helft van de Ladies Night sluiten ze om 21.30 uur af met een swingend optreden van discoqueen Saskia Dian Foto: PR

Ladies Night Brielle met als thema Disco Inferno!

Algemeen 313 keer gelezen

Brielle - Nog maar een paar nachtjes slapen en dan gaat het los. Woensdag 24 mei staan om 17.00 uur de kramen klaar. Hier kunnen de vouchers kunnen worden omgeruild voor een goodiebag. Daarin zit het cadeau en de strippenkaart voor de deelnemende horeca. Vergeet niet om je polsbandje om te doen! Zo'n polsbandje staat voor vele extra's!

De kramen staan ter hoogte van Juwelier Hoogvliet in de Voorstraat, bij de Hooghcamer in de Nobelstraat en bij het Stylinghuys aan de Turfkade. Het cadeau is dit jaar een portemonnee, maar niet zo maar één. Veel ervan zijn namelijk gevuld met één of meer waardebonnen, variërend van een kledingbon tot een bon voor iets lekkers bij de bakker, voor make-up, voor extra korting, prachtige tassen, kaarten voor het BREStheater en nog veel meer! Op het Discoplein staat een DJ en ook het VW-photobootbusje staat daar! Oh ja…. en wie het meest "disco" verkleed is op de Ladies Night maakt kans op een geweldige prijs die beschikbaar is gesteld door Juwelier Hoogvliet. De eerste helft van de Ladies Night sluiten ze om 21.30 uur af met een swingend optreden van discoqueen Saskia Dian. Daarna gaan de winkels dicht en gaat de Ladies Night verder bij de horeca.

Koop snel een kaartje, het kost maar 10 euro en de verkoop gaat hard! OP = OP! Kaarten kopen kan bij ZwartWit, Pandora, BONT, The Stone, Ibiza. Kijk op www.ladiesnightbrielle.nl voor meer info.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant