Afbeelding
Foto: PR

Moonspark en boy's named Sue in 't Kont van het Paard

Algemeen 232 keer gelezen

Brielle - Op vrijdagavond zal voor het eerst "Moon spark" optreden in Brielle. Monique Timmermans speelt met Moon Spark een vrolijke en enthousiaste noot! Moon Spark speelt een mix van eigen nummers en bekende covers met een akoestische twist. Meezingen mag!

The Boys named Sue zijn ondertussen geen onbekende meer in Brielle. Boys named Sue is dé Johnny Cash tributeband. Everybody loves Cash. Jong en oud zingen de liedjes van Cash mee. Met hun energie en enthousiasme maken de 5 ras-muzikanten van ieder optreden één groot feest. De band speelt overal: cafés, festivals, theaters, bruiloften en partijen. Boys named Sue speelt de liedjes van Cash niet klakkeloos na. Johnny Cash is uniek, bijzonder en niet te imiteren. De energie, opwinding, rebellie en ontroering die Cash opriep, die kun je terugvinden bij een Boys named Sue optreden. Deze mannen, die allang geen boys meer zijn, weten waar ze mee bezig zijn. Ze bestaan sinds 2001 en zijn daarmee de langstlopende tributeband voor Johnny Cash. Ze laten alle facetten van Johnny Cash horen: de country-Cash, de rockende Cash, de Gospel-Cash en de American Recordings-Cash. Herleef de bepalende rock, gospel en country van onze gezamenlijke held. Want: everybody loves Cash.

Het optreden van "Moon Spark" begint op vrijdagavond 26 mei om ongeveer 22.30 uur en het optreden van "The boys" start ongeveer om 15.00 uur op zondag 28 mei. Beide optredens zijn gratis toegankelijk. Na het optreden van de "Boys named sue" is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het speciale buffet met o.a. Spare ribs, kipkluifjes en Oma's Draadjesvlees voor € 12,50 p.p.

't Kont van het paard vindt u aan de kaatsbaan 1 in de vesting van Brielle.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant