Als vrijwilliger draag je bij aan een wereld zonder kanker
Als vrijwilliger draag je bij aan een wereld zonder kanker Foto: PR

Zorgen om toekomst KWF-afdeling Vierpolders

Algemeen 265 keer gelezen

Vierpolders - De vrijwilligersafdeling van KWF in Vierpolders staat zwaar onder druk. Het aantal vrijwilligers is de laatste jaren flink teruggelopen.

Daarom zijn er dringend nieuwe bestuursleden nodig die samen met KWF de vrijwilligersafdeling willen opbouwen. Alleen al in Vierpolders krijgen elk jaar ongeveer 9 mensen de diagnose kanker. Daarom organiseert KWF-afdeling Vierpolders al jarenlang de collecteweek. In de 1e volle week van september komen er zo'n 10 vrijwilligers in actie en wordt er huis-aan-huis en op straat gecollecteerd voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Dit jaar kan de collecte alleen doorgaan als er nieuwe vrijwilligers gevonden worden die zich willen inzetten als bestuurslid en willen helpen met de organisatie.

KWF is enorm trots op alle vrijwilligersafdelingen in het land. Eric van Veelen, relatiemanager bij KWF, vertelt: "Als vrijwilliger ben je als het ware een ambassadeur van KWF Kankerbestrijding en zorg je ervoor dat mensen weten waarom onderzoek nog steeds zo belangrijk is. Daarom zou het heel zonde zijn als er dit jaar niet gecollecteerd kan worden in Vierpolders. Als vrijwilliger voor de KWF-afdeling kun je direct een bijdrage leveren aan de kankerbestrijding in je eigen gemeente."

Als jij je als vrijwilliger wil inzetten voor de KWF-afdeling Vierpolders, krijg je ondersteuning van het hoofdkantoor. Neem voor meer informatie of aan te melden contact op met Eric van Veelen, via t: 06 51 29 33 46 of e: evveelen@kwf.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant