Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

Ladies Night Brielle trekt vele 'Brielse ladies'

Algemeen 457 keer gelezen

Brielle - Woensdagavond was het dan eindelijk zover, om 17.00 uur stonden de kramen klaar waar de vouchers konden worden omgeruild voor een goodiebag voor de Ladies Night Brielle. Daarin zat het cadeau en de strippenkaart voor de deelnemende horeca.

De kramen stonden ter hoogte van Juwelier Hoogvliet in de Voorstraat, bij de Hooghcamer in de Nobelstraat en bij het Stylinghuys aan de Turfkade. Het cadeau was dit jaar een portemonnee en heel veel portemonnees waren gevuld met één of meer waardebonnen. De waardebonnen varieerden van een kledingbon tot een bon voor iets lekkers bij de bakker, voor make-up, voor extra korting, prachtige tassen, kaarten voor het BREStheater en nog veel meer. Op het Discoplein stond de DJ klaar met opzwepende discomuziek, want het thema dit jaar was Disco Inferno.

De eerste helft van de Ladies Night, waarin de dames er lustig op los winkelden, sloten ze om 21.30 uur af met een swingend optreden van discoqueen Saskia Dian. Daarna gingen de winkels dicht en ging de Ladies Night verder bij de horeca waar ook allerlei voordeeltjes te halen waren. 

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant