Afbeelding
Foto: PR

Modderrace voor kids op Nationale Modderdag

Algemeen 525 keer gelezen

Brielle - Na een succesvolle Mudmaniacsrun , de mudrace van vorig jaar in Outdoor Valley, organiseert Kinderopvang Humanitas dit jaar weer een modderrace voor alle kinderen van de Buitenschoolse opvang locaties (BSO) van Kinderopvang Humanitas uit Zuid-Holland. Hiermee luiden we de Nationale ModderDag in.

Een combinatie van bewegen/sporten met ervaringen in de natuur. De Mudmaniacsrun vindt dit jaar plaats op zaterdag 17 juni tussen 9.30-14.00 uur. Niet alleen BSO-kinderen van de BSO Tien, Geuzenwout en Roezemoez uit Brielle hebben zich ingeschreven, ook hun vriendjes en vriendinnetjes! Ook als je niet bekend bent met de BSO van Kinderopvang Humanitas maar gewoon zin hebt in een modderig avontuur kun je je gratis inschrijven. Hoe meer mensen hoe meer vreugd. Dit jaar nodigen we tevens alle sportieve ouders uit om mee te doen. Het parcours bevindt zich op het terrein van Outdoor Valley in Bergschenhoek en is uitdagend voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar en hun ouders. Er zijn verschillende moeilijkheidsgradaties. Uitdaging en vies worden is een feit. Heerlijk om vrijuit vies te mogen worden tijdens sporten in de natuur.

Voor de kindercentra van Kinderopvang Humanitas hoort spelen in de natuur bij de ontwikkeling van kinderen. Kinderen doen positieve natuurervaringen op. Ze staan onbewust stil bij de vraag: wat betekent de aarde voor ons? Op deze manier hopen we de verbondenheid van kinderen met hun omgeving te vergroten. Daarnaast stimuleren we de kinderen om te bewegen! De verschillende sportactiviteiten zorgen ervoor dat kinderen de strijd aangaan met zichzelf én de elementen.

Inschrijven kan voor 15 juni a.s. door je naam en leeftijd door te geven op emailadres pdjelan@kinderopvanghumanitas.nl U vindt onze pagina via de volgende link: www.facebook.com/mudmaniacsrun

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant