Afbeelding
Foto: PR

Havenactiviteiten tijdens Bruisend Brielle

Actueel 633 keer gelezen

Brielle - Op zaterdag 26 augustus zal de 12e editie van het mooie evenement Bruisend Brielle georganiseerd worden. Het belooft weer een zeer gevarieerd programma te worden en de organisatie is trots dat het dit jaar gelukt is om de haven aan het Maarland erbij te betrekken.

Met medewerking van de gemeente, deelsponsor VRM marine en de vrijwilligers, is er in en rondom de haven van alles te doen. De Brielse Roeiclub organiseert voor de 5e keer een sloeproeiwedstrijd met deelnemers uit heel Nederland.

In de haven zullen een aantal historische schepen afmeren zoals de Bugsier 5 en Maassluisje, de bergingsvaartuigen Tonijn en de Bruinvisch en Beurtvaarder Jansje zal demonstraties laden en lossen in vroeger tijden geven. Op de kade kunt u genieten van maritieme ambachten, de 1 aprilvereniging met een kampement, poffertjes eten of snuffelen bij Zeilmakerij op Hoop die leuke aanbiedingen heeft.

Bent u moe van het wandelen, pak dan een terrasje aan het Maarland en geniet van gezellige Nederlandse muziek onder het genot van een drankje en/of hapje.

Brielle is the place to be op zaterdag 26 augustus, u komt toch ook !!!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant