Glenn Stoffers bouwt aan een voorzet voor zijn Vierpolders in de derby bij Hekelingen. * Foto: Peter de Jong. Foto: Peter de Jong

Vierpolders raakt door derde gelijkspel verder achterop

Actueel 584 keer gelezen

Hekelingen - Door het derde gelijkspel van dit seizoen, dit keer in de derby bij Hekelingen, raakte Vierpolders wat achterop bij koploper BZCZuiderpark en nummer 2 OVV, die beiden wel wonnen in ronde 8 van de competitie in de vierde klasse G.

Opnieuw was de puntendeling een zure voor de ploeg van trainer Paul Bestebreur. Vierpolders verspeelde een door Jesper Lakerveld verkregen voorsprong en dat nota bene tegen tien man, want bij het van heetgebakerde spelers overlopende elftal van trainer Ad Reijtenbagh kreeg Diego Staas kort na rust rood. Hekelingen ontwikkelde ondanks de ondertalsituatie een enorme druk op het doel van Jamie de Jong, die zich echter onverslaanbaar toonde. Tot aan de 86ste minuut toen de thuisploeg door een treffer van Joey Wertz toch nog langszij kwam: 1-1.

Terecht
'Gezien het aantal kansen dat Hekelingen kreeg was die 1-1 terecht,' was Vierpolders-trainer Paul Bestebreur reëel na afloop. 'Maar als je een wedstrijd in het zicht van de haven nog door je vingers ziet glippen, blijft dat moeilijk. ' In de extra tijd van het duel kreeg Patrick Scheerhoorn voor de bezoekers nog een droomkans om het duel te beslissen, maar de treffer viel niet. We moeten nu komende zaterdag tegen OVV proberen om de achterstand niet nog verder op te laten lopen. Verlies van BZCZuiderpark en zelf van OVV winnen. Dat is voor ons het droomscenario.'