Afbeelding
Foto: PR

Laura Haeck van CBS Anker naar Nationale Voorleeswedstrijd

Actueel 754 keer gelezen

Brielle - Twee zenuwachtige meiden waren er nog over..... Dinsdagochtend 21 november was de finale van CBS Anker voor de Nationale Voorleeswedstrijd om te bepalen wie er als afvaardiging van de school naar de voorrondes gaat.

In de groepen 7 en 8 deden veel kinderen mee, omdat voorlezen heerlijk is om te doen. Maar er kan er maar een de beste zijn en zo werd er uit iedere groep een winnaar gekozen. En die twee dames (en dat was gewoon toeval!) mochten voor een heuse jury met onder andere juf Marja van de Leeskliniek, een stuk voorlezen voor de groepen 7 en 8. 

En wat deden ze het goed! De intonatie, de tempowisselingen, het stemgebruik, de verstaanbaarheid en hoe het publiek meegenomen wordt, naar alles werd geluisterd. De jury had een zware taak! Beide meiden lazen goed en de groepen hingen aan hun lippen. Laura uit groep 7 kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus. Zij gaat naar de regionale voorrondes en wie weet ook naar de provinciale of uiteindelijk zelfs de landelijke wedstrijd op 23 mei. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant