Bij gymnastiekvereniging ODI in Tinte starten na de zomervakantie weer lessen zwangerschapsyoga.
Bij gymnastiekvereniging ODI in Tinte starten na de zomervakantie weer lessen zwangerschapsyoga. Foto: PR

Zwangerschapsyoga in Tinte

Tinte - Na de zomervakantie geeft specialiste Anja Hilleman een cursus zwangerschapsyoga bij gymnastiekvereniging ODI in Tinte.

Tijdens de cursus leer je om je tijdens de zwangerschap en bevalling te ontspannen. Ook leer je oefeningen voor tijdens je zwangerschap en na de bevalling, dit om te zorgen dat je fit blijft en je lichaam goed herstelt.
De cursus vindt plaats in de periode van 22 aug t/m 9 oktober 2017. Op maandagavond van 18.30 tot 19.30 uur in de Odiaan. De cursus kost 75 euro voor 8 weken waarvan 2 partner lessen. Later instromen is in overleg mogelijk. Bij te weinig aanmeldingen kan de cursus iet doorgaan. Meer info en/of inschrijven? Mail naar Anita Schuurhuis emailadres: aki020684@gmail.com

Zomerfit met ODI
Zin om tijdens de zomervakantie te sporten? Dit kan bij ODI in de Odiaan in Tinte op dinsdagavond van 19.30 tot 20.30. Iedereen vanaf 12 jaar kan meedoen. De leiding zorgt voor een afwisselend sportief zomers programma. Laat u verrassen en kom gezellig mee doen samen met een vriend of vriendin. Ook niet-leden van ODI kunnen meedoen.|
Programma
11 juli Yoga met Samantha, 18 juli en 25 juli Kracht en Aerobics met Annelies, 1 augustus Zumba en Kracht met Martine, 8 augustus Bootcamp met Lisa, 15 augustus Bodyshape met Lisa. Meer informatie over ODI op www.odi-tinte.nl.