6, 7 & 8 juli 2017 feest in Tinte!

Tinte - Vanaf aanstaande donderdag is het zover: Zomerfeest Tinte!

Deze avond staat in het teken van bands uit de omgeving op één uitzondering na: de avond wordt namelijk afgesloten door de Ierse band 'The Eskies'.

De vrijdag begint vroeg met om 10:00 uur de peutervoorstelling 'Kaatje Piraatje'. Een heus piratenavontuur voor de allerkleinsten. 's Avonds wordt het een waanzinnig spektakel met o.a. Ali B, Yes-R, De Kraaien en Skoften Sloopservice. Ook deze avond internationale artiesten zoals de 'Belgian Quo Band' en de Gashouse Gorilla's uit de USA. Zaterdagmiddag staan er als vanouds kinderactiviteiten en muziek op het programma. Een greep uit de kinderactiviteiten: jeugdbrandweerwedstrijden, Diabolo Huub's Kindershow, Circusspeelplaats Rotjeknor, Pony en Kameel rijden en Boegsprietlopen. In de middag en avond zijn er tevens Helikoptervluchten. Zaterdag is er sprake van een doorlopend muziekprogramma vergeet dus niet uw toegangskaartje voor 's avonds mee te nemen zodat u niet tussendoor naar huis hoeft. 's Middags is er muziek van o.a. Dagorkest Voorne Putten Rozenburg, Shantykoor 3 x Niks, Sea Sound Big Band en de Pistons. 's Avonds gaat het dak eraf met o.a. het One Two Trio, Peen, Miracle, Night Flight to Rio en Kees van Hondt. Zijn shows staan bekend om de massale verkleedpartijen, hossende mensen en oneindige polonaises. Hierbij dan ook de oproep kom verkleed (thema feest en gekkigheid) en krijg een ludiek presentje!

Ervaar het ultieme feestgevoel en combineer het Zomerfeest Tinte met een verblijf op Kemping Tinte bij het feestterrein. Kijk voor meer info over het programma en kaartverkoop op www.tinte.nl.