Drukte bij TC West-Voorne
in Duinpan Rockanje

Rockanje - Afgelopen (10) weken was het niet alleen een drukte van belang in verband met de competitie, maar op de tennisclub West-Voorne was ook het jaarlijkse 'maak kennis met tennis' evenement.

'Maak kennis met tennis' werd georganiseerd in samenwerking met tennisschool At Vantage Tennis Academy. Tegen een sterk gereduceerd tarief konden niet leden tien tennislessen volgen, verzorgd door tennisleraar en Nera in 't Veen die, namens het bestuur, alle nieuwkomers goed in de gaten hield en zorgde dat zij allen in een leuke groep kwamen met een ongeveer gelijk startniveau. Op deze manier kom je er met zo'n kennismakingsevent in 10 weken achter of de tennissport iets voor je is of niet.

Belangstelling
Ieder (voor)jaar krijgen de basisschoolkinderen in Rockanje via school een formulier waarmee ze zowel zichzelf als eventueel hun vader of moeder kunnen opgeven voor de 10 kennismakingslessen. De cursus 'maak kennis met tennis' duurt 10 weken, en kost € 55,= per persoon. Wellicht tot ziens bij TC West-Voorne. U bent welkom!