Archieffoto: Jos Uijtdehaage
Archieffoto: Jos Uijtdehaage Foto: Jos Uijtdehaage

Brielle maakt zich op voor 26e editie Brielle Blues

Brielle - Nog vier nachtjes slapen en dan is het eindelijk zo ver...de 26e editie van het jaarlijkse Brielle Blues!

Zondag heeft Brielle weer 'the blues' en is het in de binnenstad wederom genieten geblazen van bekende en minder bekende bluestalenten. Drie podiums en 12 bands dragen weer zorg voor een fantastische dag in onze Vestingstad Brielle.

De podia zijn zoals altijd weer te vinden bij het Swarte Schaep aan het Maarland, het Vervolg aan de Turfkade en bij de Hoofdwacht op de Markt. Na 22.00 uur, als de optredens op de podia afgelopen zijn, kan er nog gezellig nagefeest worden in diverse kroegen in de binnenstad.

Tijdens het evenement op 30 juli as. zijn diverse wegafsluitingen van kracht. Op het Maarland Noordzijde en Maarland Zuidzijde, op de Turfkade, in de Varkensstaart, in de Voorstraat, in de Venkelstraat en aan de Waterweg treft u op de borden de data en tijden waarop een parkeerverbod van kracht is. Op verzoek wordt doorgang verleend aan degenen die kunnen aantonen dat zij in de binnenstad van Brielle wonen, motorrijders en houders van een gehandicaptenparkeerkaart. De wegsleepregeling is van kracht. Heeft u vragen over Brielle Blues en/of over het verkeer? Neem dan contact op via 0181-471104 of kijk op de website van Brielle Blues.