Lezing | Hoogsensitiviteit, wat is het en hoe kunnen wij hiermee om gaan?

donderdag 8 maart 2018 20:00 tot 21:30

Hoogsensitiviteit, wat is het en hoe kunnen wij hiermee om gaan? Tijdens deze lezing zal Cora Broere van La Delfino haar ervaring en visie met u delen. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor vragen en het delen van ervaringen. Hoogsensitiviteit, hooggevoeligheid en HSP zijn veel gehoorde kreten de laatste jaren. Wat is dit eigenlijk precies? Wanneer kunnen wij onszelf of onze kinderen beschouwen als hoogsensitief?

 

Cora Broere werk als orthomoleculair en integratief therapeut in haar praktijk La Delfino in Rozenburg.

Zij heeft vele jaren ervaring met het begeleiden en behandelen van kinderen en volwassenen. Hierbij komt hoogsensitiviteit vaak aan bod. Door de jaren heen heeft zij dit mensbeeld bestudeerd en een aardig beeld gekregen van zowel de biochemische, als de energetische en neurologische facetten van hoogsensitiviteit. Hierdoor is ook duidelijk geworden hoe kinderen en volwassenen effectief te kunnen helpen om met hun gevoeligheid om te gaan.

 

Tijdens deze avond zal zij haar ervaring en visie met u delen en is er voldoende ruimte voor vragen en ervaringen van belangstellenden. De avond is bedoeld voor een ieder die interesse in/of ervaring heeft met hoogsensitiviteit. De lezing wordt gehouden op donderdag 8 maart 2018. Aanvang is om 20:00 uur. Graag tot dan!

Stichting ’t Dijckhuis Vierpolders deze avond georganiseerd. De toegang is gratis. Om in de toekomst meer workshops en lezingen te kunnen organiseren is een vrijwillige bijdrage meer dan welkom. Kijk voor meer info op www.dijckhuis.nl. ’t Dijckhuis Vierpolders, hèt kloppend hart van Voorne-Putten!