Activiteit: Grote Dorpsreünie Vierpolders op 7 september a.s.! | BrielsNieuwsland.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo brielsnieuwsland.nl
  • Alles
  • (5)
    Evenement

Grote Dorpsreünie Vierpolders op 7 september a.s.!

zaterdag 7 september 11:00 t/m 21:00 uur

Grote Dorpsreünie Vierpolders op 7 september a.s.!

 

Het gaat gebeuren: een officiële Dorpsreünie voor alle (oud) bewoners en belangstellenden van Vierpolders! Het wordt een dag om weer eens bij te praten met o.a. oude buurtjes, klasgenoten en sportvrienden. De organisatie is nog volop bezig om deze dag verder in te vullen met een aantal activiteiten, daarover later meer. U bent op zaterdag 7 september 2019 tussen 11.00 en 21.00 uur in ieder geval meer dan welkom in ’t Dijckhuis in Vierpolders.

 

Het belangrijkste voor deze dag blijft natuurlijk dat oude bekenden elkaar weer treffen en spreken. Daar wordt op deze dag alle ruimte voor vrijgemaakt. Het gehele Dijckhuis is afgehuurd, dus er is altijd wel ergens een plekje te vinden om bij te praten. Speciaal voor deze dag is ook het voormalige Witte Kerkje open. Sinds een paar jaar is Rouwcentrum Van Helden hier gevestigd. De heer Van Helden heeft toegezegd op deze speciale dag de deuren te openen voor iedereen die hier nog eens binnen wil kijken.

 

Het idee is om in ’t Dijckhuis foto’s en films te vertonen tot en met de jaren negentig, voor het oproepen van een lekker nostalgisch gevoel. Heeft u thuis (beeld)materiaal van festiviteiten, wedstrijden of bijvoorbeeld bijeenkomsten, dan ontvangen wij die graag van u! Ook in de vitrinekasten willen we de sfeer van toen terugbrengen. Een mooie plek voor poëziealbums, schoolschriften, rapporten met ‘leuke opmerkingen’, correspondentie met de gemeente of wat u maar voor moois heeft liggen. Uiteraard is de hele dag de bar van ’t Dijckhuis open voor een drankje en een hapje.

 

We zouden het natuurlijk ontzettend leuk vinden om zoveel mogelijk oude bekenden terug te zien op 7 september a.s. Helpt u mee om uw (oude) buren, vrienden, collega’s, sportmaatjes, ect. die u uit het oog bent verloren te benaderen en uit te nodigen? Of lukt het u misschien om uw eigen lagere schoolklas compleet bij elkaar te krijgen? De eerste aanmeldingen van oud-dorpsgenoten die naar het buitenland zijn verhuisd zijn in ieder geval al binnen. Ontzettend leuk natuurlijk! Ook zijn we druk bezig om zoveel mogelijk oud-leerkrachten te benaderen en uit te nodigen voor deze unieke Dorpsreünie.

 

Schrijf zaterdag 7 september 2019 dus alvast in uw agenda, begin met het opsporen en nodig uit! Alle informatie over dit unieke evenement vind u op www.dijckhuis.nl.


deel deze activiteit

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768057&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221873&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>