Vrijwilligersavonden in Brielle
Vrijwilligersavonden in Brielle

Vrijwilligersavonden in Brielle

vrijdag 9 september 17:00 - 21:00

Evenals voorgaande jaren wil het Briels gemeentebestuur zijn waardering laten blijken voor het vrijwilligerswerk dat verricht wordt in onze Brielse samenleving.

Nadat vorig jaar de ‘Vrijwilligers bedankt!’-avond helaas niet door kon gaan is de voorbereiding nu weer in volle gang. Dit jaar plannen we zelfs twee avonden, namelijk vrijdag 2 september en vrijdag 9 september in ’t Dijckhuis te Vierpolders. 

U kunt zich hiervoor als vrijwilliger persoonlijk aanmelden door een e-mail met naam 

van de organisatie, eigen naam, adres en telefoonnummer te sturen naar: brielle@centrumvrijwilligerswerk.nl of door langs te komen bij de tafel van het Centrum Vrijwilligerswerk in Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES aan de Reede. Deze bevindt zich in de ruimte naast de trap naar het theater. Openingstijden: maandag en woensdag van 10.00 tot 12.00 uur. 

U heeft dus de keuze tussen 2 of 9 september. Op één van deze twee dagen 

ontvangen wij u vanaf 17.00 uur en staat er daarna een heerlijk buffet voor u klaar. Gedurende de verdere avond kunt u tot ongeveer 21.00 uur genieten van een gezellig samenzijn met muziek van de folkgroep Pekel.

Meld u snel aan voor de vrijwilligersavond, want er is beperkt plaats. 

Wilt u bij aanmelding aangeven of u gevoelig bent voor allergenen? 

Stuurt u een e-mail? Let er dan op dat u een bevestiging terugontvangt zodat u zeker weet dat uw aanmelding is ontvangen. 

Mocht u vrijwilligers kennen die dit bericht niet lezen, wilt u hen dan attent maken op deze avonden. Zij kunnen zich ook zeker hiervoor aanmelden.

Locatie