Het Vrijheidsbos is een plek voor bezinning, maar ook een uniek speelbos.
Het Vrijheidsbos is een plek voor bezinning, maar ook een uniek speelbos. Foto: PR

Bestuur Vrijheidsbos zoekt een nieuwe secretaris

Actueel 325 keer gelezen

Brielle - De huidige secretaris van het Vrijheidsbos, Margriet Bezemer, heeft te kennen gegeven per december a.s. haar functie als secretaris om gezondheidsredenen op te geven.

Het bestuur van het Vrijheidsbos betreurt dit ten zeerste maar heeft uiteraard begrip voor Margriet haar keuze. Uiteraard blijft zij betrokken bij het bos en zal zoveel als mogelijk is haar bijdrage blijven leveren. Het bestuur zoekt nu een vervanger m/v die de doelstelling van het Vrijheidsbos ondersteunt: een plek voor bezinning maar ook een uniek speelbos waar jong en oud zich op bijzondere wijze kunnen vermaken.

Gezocht wordt iemand die de administratie van het bos op peil houdt, meedenkt over nieuwe initiatieven en mee wil werken aan de promotie van dit unieke bos aan de Brielse Maas.

Aangeboden wordt een plek in een gezellig en enthousiast bestuur; ondersteuning bij de overdracht door Margriet gedurende de periode tot december; één etentje per jaar, vanwege de kosten bij één van de bestuursleden thuis; een bijzondere vrijwilligersjob bij een bijzondere organisatie die het belang van de natuur hoog in het vaandel heeft staan.

Voor meer informatie kunt u terecht bij voorzitter Rein Groen. reingroen@hotmail.com of 06 23900532.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Brielle en omgeving op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant