Afbeelding

Blues on Sunday met "Blame it on Vinnie"

Actueel 290 keer gelezen

Brielle - Zondag 18 augustus om 15.00 uur is het weer tijd voor de blues. "Blame it on Vinnie" heeft o.a. gestaan op het Scheldeblues festival, Bluesfestival Delft, Afligem Bluesfestival en het Brussels Jazz Weekend.

Het Belgisch duo, met de naam "Blame It On Vinnie" is het eerste blues optreden van dit seizoen. Ze zijn ook gekend als Howlin Bill en Gerrie De Waard. Dit tweetal werd opgericht, gewoon omdat er toch iemand de schuld van iets moet krijgen. Daarom kunnen Wim en Gerrie zich alles veroorloven, want het zal toch hun schuld niet zijn, niet waar Vinnie? Ze brengen een mix van blues, rock 'n roll en country op een eigenzinnige akoestische manier. Gerrie beroert zijn snaren als geen ander terwijl Wim u verhalen voorzingt afgewisseld met de huilende klanken van zijn mondharmonica!

Ze spelen nummers als 'My Baby Left Me', het countryachtige 'Just Because', een schitterende versie van 'St James Infermary', gouwe ouwe Johnny Cash zal ook niet ontbreken met 'Cocaine Blues' en Folsom Prison', het geweldige 'The Devil In Mrs Jones' van Mike Ness en zelfs Michael Jacksons 'Billy Jean kan de revue passeren.

Het optreden zal plaatsvinden in bier(brouwerij) en eetcafé 't Kont van het Paard in Brielle en is gratis toegankelijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant