Afbeelding
Foto: PR

Geef je stem aan het Geuzenveer!

Actueel 588 keer gelezen

Brielle – Het ANWB Fonds geeft € 10.000,- aan een genomineerd project met de meeste stemmen. En het Geuzenveer doet mee, dus breng je stem uit vóór 30 september.

Al enige tijd is het fiets-/voetveer over het Brielse Meer in actie voor de ombouw naar elektrisch varen. En dus had het Geuzenveer zich ook aangemeld bij de ANWB-projecten.

'Het zou natuurlijk een enorme bijdrage betekenen als we voldoende stemmen kunnen binnenhalen'. stelt veerman Hans Slagter. 'Ik roep iedereen van harte op om te stemmen via de site van de ANWB: www.anwb.nl/stem.'

Al eerder heeft de Stichting Geuzenveer bijdragen toegezegd gekregen van het DeltaPORT Donatiefonds en het Rabobank Coöperatief Dividend. Ook wordt er gul gegeven aan boord van het pontje zelf. In de opvallende gele pot zijn al enkele honderden euro's gedoneerd. Met nog eens een bijdrage van € 10.000,00 zou de elektrische voortstuwing weer een stapje dichterbij komen. Dus geef je stem aan het Geuzenveer!

Iederéén mag stemmen op www.anwb.nl/stem en je kunt maar één keer je stem uitbrengen per tablet, computer of mobiel. Na 30 september wordt per provincie één winnaar gekozen, die eind oktober bekend wordt gemaakt.

Voor meer informatie over het Geuzenveer, zie www.geuzenveer.nl of neem contact op via info@geuzenveer.nl.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Brielle en omgeving op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant