Afbeelding

Groei & Bloei Voorne organiseert tuinreisje naar Utrecht

Actueel 159 keer gelezen

Brielle/Westvoorne - Zaterdag 7 september gaan ze naar de botanische tuinen van Utrecht. Deze dag is er van alles te doen. Ze beginnen met koffie of thee, daarna krijgen ze een rondleiding door de prachtige tuinen, gevolgd door de lunch. De middag kunt u zelf invullen bijvoorbeeld op de liefhebbersmarkt.

Kosten voor leden en niet leden zijn € 55,00 p.p., dat is inclusief de bus, koffie/thee, lunch, toegang en fooi voor de chauffeur.

De opstapplaatsen zijn: Zwartedijk, carpoolplaats N 57 Rockanje 7.45 uur; Rockanje, bushalte Dorpsplein 7.55 uur; Oostvoorne, bushalte De Ruy 8.05 uur; Brielle, bushalte bij Firezone/Annahoevestraat 8.10 uur; Vierpolders, Bushalte Seggelant bij de Landwinkel 8.20 uur. Aanmelden bij voorkeur via e-mail tuinreiskmtp@gmail.com (graag naam, adres, telefoonnummer en opstapplaats vermelden) of telefonisch na 18.00 uur bij Corrie 0181452965 of Emmy 0683557603.

De Utrechtse Botanische Tuinen zijn een onderdeel van de Universiteit Utrecht en liggen in het hart van het universitaire centrum De Uithof. De Tuinen, met een oppervlakte van 9 hectare, zijn aangelegd op en rondom het 19de-eeuwse Fort Hoofddijk. Hier vindt u de prachtige Rotstuin, de Evolutietuin, de (sub)tropische collecties in de Tropische Kassen, de Ontdektuin, een Bijenhotel en de Vogelhut.

Liefhebbersmarkt

Ruim 50 standhouders bieden hier een fantastisch sortiment planten aan. Van rotsplanten en bloembollen tot schaduwplanten uit de Himalaya en van tropische plantjes voor in een terrarium tot kuipplanten. Naast de verkopers zijn ook verschillende plantenverenigingen aanwezig, waarvan leden met enthousiasme vertellen over hun specialistische hobby. Inmiddels maakt deze markt naam als de leukste plantenmarkt van Midden Nederland!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant