Brielle is met vier treffers nog genadig voor Oostkapelle | BrielsNieuwsland.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo brielsnieuwsland.nl
Marvin Godschalk scoorde de 3-2 voor Brielle tegen Oostkapelle. (Archieffoto: Wil van Balen).
Marvin Godschalk scoorde de 3-2 voor Brielle tegen Oostkapelle. (Archieffoto: Wil van Balen). (Foto: )

Brielle is met vier treffers nog genadig voor Oostkapelle

  •   40 keer gelezen   Actueel

Brielle - Speelde Brielle nou goed of niet? Dat was afgelopen zaterdag de vraag na de 4-2 zege van de ploeg van trainer Stanley Rieborn op Serooskerke in groep I van het bekertoernooi in district West II.

Brielle kwam in een wedstrijd die wegens de gesteldheid van het veld van Serooskerke was verplaatst naar het Brielse Geuzenpark tegen een uitermate povere tegenstander op een 0-2 achterstand voordat er eindelijk een knop omging.

Dubbele Cijfers
Er werd nog vier keer gescoord, maar gezien het aantal kansen dat de thuisploeg kreeg was eigenlijk alleen een zege met dubbele cijfers acceptabel geweest.
Het was de voor Victor de Blok in het veld gekomen invaller Martijn Rollof die de Geuzenploeg na rust met zijn treffer terug hielp in de wedstrijd.
De 1-2 van Rollof was voor Marcel van den Berg de inspiratie om de gelijkmaker binnen te werken: 2-2, waarna Brielle eindelijk raad wist met de vele kansen die al gedurende het hele duel werden gecreëerd.

Vrije trap
Marvin Godschalk, ingevallen voor Bob Legierse, scoorde de 3-2 en Alexander van Dommelen bepaalde de eindstand met een fraai genomen vrije trap op 4-2 in een duel waarin Brielle het krachtsverschil dus in veel meer doelpunten uit had moeten drukken.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768057&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221873&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>