Afbeelding

Duinendag: op zoek naar de schatten van de duinen!

Actueel 256 keer gelezen

Westvoorne - Omdat het de voorgaande jaren zo leuk was en er zoveel te ontdekken is in de Duinen van Oostvoorne, vindt zondag 15 september tussen 12:00 en 16:30 uur opnieuw de Duinendag plaats.

Duik met schepnet in de onderwaterwereld, proef de lekkerste honing en kom alles te weten over het werk van een fretteur. "Een superleuke middag voor kleine en (heel) grote kinderen" aldus boswachter Mirjam Eikelenboom. Ben jij erbij? Kom 15 september naar de parkeerplaats Berkenrijsweg in Oostvoorne. Vanaf daar start je avontuur! De Duinendag wordt georganiseerd door Stichting Het Zuid-Hollands Landschap in samenwerking met IVN afdeling Voorne Putten Rozenburg.

Boswachter Mirjam heeft er ontzettend veel zin: "We hebben weer een mooie route uitgezet. Onderweg kom je op verschillende plekken iemand of een opdracht tegen. Het enige wat je hoeft te doen is je zintuigen wagenwijd open te zetten en de route te volgen. Gewapend met een activiteitenkaart ontdek je alle schatten van de duinen. Schud aan bomen, pluis een braakbal uit en laat je (groot)ouders door jouw ogen de natuur ontdekken." 

Ben je erbij?
Meld je aan via zhl.nl/duinendag en jouw activiteitenkaart ligt klaar bij de kassa op 15 september. Je kunt je activiteitenkaart ook op de dag zelf kopen bij de kassa. Op de site vind je ook het programma en exacte locatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant