[INGEZONDEN MEDEDELING] Kaas en Zo... is Alexanderhoeve geworden! | BrielsNieuwsland.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo brielsnieuwsland.nl
INGEZONDEN MEDEDELING

Kaas en Zo... is Alexanderhoeve geworden!

  •   93 keer gelezen   Actueel

Hellevoetsluis - "We zitten nu al weer 13 jaar in dit pand op de Struytse Hoeck. En al die tijd werkten wij als franchiser onder de vlag van Kaas & Zo", vertelt Martin Padmos eigenaar Alexanderhoeve Hellevoetsluis.

"De eigenaar van de Kaas & Zo formule heeft echter besloten zijn focus elders te leggen. Daarom zijn wij een half jaar geleden op zoek gegaan naar een andere organisatie om mee samen te werken en dat is Alexanderhoeve geworden", legt hij uit. Aan de Alexanderhoeve formule zijn 70 winkels in Nederland verbonden.

Kaas, kaas en nog eens kaas
Als u bij Alexanderhoeve kaas en noten in het overdekte deel van winkelcentrum binnenstapt dan is het kaas, kaas en nog eens kaas wat de klok slaat. De winkel van Martin heeft de afgelopen jaren mooie prijzen gewonnen in de Nationale Competitie: "Beste kaasspeciaalzaak van Nederland.

Streekkazen
"Als franchisenemer heb ik mijn winkel al die jaren op mijn eigen manier kunnen voeren" gaat hij verder. "En dat blijft zo. We blijven bijvoorbeeld de kazen uit onze regio in assortiment houden zoals de heerlijke kazen uit Melissant, Stellendam en de Mekkerstee uit Ouddorp. En ook blijven we onze smakelijke delicatessen verkopen, daar zal niks aan veranderen. En we zullen een mooie aanvulling op ons assortiment vinden in de hoogwaardige delicatessen die onder de vlag van Alexanderhoeve worden aangeboden."

Smiles van Alexanderhoeve
Klanten kunnen met een leuke spaaractie meedoen door zoveel mogelijk Smiles te verzamelen. Bij uw aankoop ontvangt u namelijk voor elke €5,- die u besteedt een Alexanderhoeve Smile. Met deze Smiles kunt u sparen voor leuke en heel lekkere cadeaus.

Delicatessen
"We hebben bijna 100 soorten kaas in de winkel." Van 90% van zijn klanten weet Martin zelf welke kaas zij het liefst eten, hoe knap is dat? "Naast de velen kazen hebben we een uitgebreid assortiment met versgebrande noten, wijnen, port, speciaal bier en veertig soorten overheerlijke zelfgemaakte tapas. Zoekt u een smakelijk cadeaupakket voor een verjaardag of een andere gelegenheid; Alexanderhoeve heeft voor ieder budget een feestelijk pakket.

In 't nieuw
Martins team is in een nieuwe outfit gestoken en uiteraard is de naamsverandering inmiddels al doorgevoerd in gevelbekleding, logo en het verpakkingsmateriaal dus voor vaste klanten die regelmatig in de winkel komen is dit eigenlijk geen verrassing meer. Elke twee weken vindt u de leukste aanbiedingen van Alexanderhoeve in Groot Hellevoet.  


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768057&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221873&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>