Afbeelding

Jumbo Brielle ontvangt opnieuw Super Supermarkt Keurmerk

Actueel 503 keer gelezen

Brielle - Het is ondernemer Hans de Vette en zijn medewerkers opnieuw gelukt om het Super Supermarkt Keurmerk (SSK) te behalen. De Brielse supermarkt heeft op basis van zeven criteria bewezen dat ze lokaal en maatschappelijk betrokken is en daardoor onderscheidend onderneemt. Dinsdagmiddag 3 september 2019 werd De Vette door wethouder Schoon verrast met een bloemetje.

Zes jaar geleden ontving de supermarktondernemer het keurmerk voor het eerst. Dit jaar is in het hercertificeringstraject bewezen ook te voldoen aan de vernieuwde en aangescherpte maatstaven. ,,Het is mooi om te zien dat ondernemers meedenken met de inwoners. Zo heeft Jumbo Brielle eerder dit jaar een busje aangeschaft om ouderen van en naar de supermarkt te vervoeren. Wat mij betreft een voorbeeld voor ondernemers", aldus wethouder Schoon. De Vette reageert bescheiden op de lovende woorden van de wethouder en geeft alle credits aan zijn vrouw. ,,Zij bedenkt de ideeën, ik voer ze alleen uit", aldus de ondernemer.  

Zeven criteria
Het SSK keurmerk wordt uitgereikt aan zelfstandige supermarktondernemers die zich op basis van zeven criteria rondom lokale en maatschappelijke betrokkenheid onderscheiden, namelijk: lokale betrokkenheid, onderscheidend assortiment, veiligheid en preventie, transport en logistiek, stimulerend personeelsbeleid, afvalinzameling- en reductie en duurzaam met energie. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant