Afbeelding

BRESfilm Den Skyldige

Actueel 228 keer gelezen

Brielle - Met de start van het theaterseizoen in BREStheater gaat ook BRESfilm weer van start. De eerste film van dit seizoen is Den Skyldige. Den Skyldige is te zien op zondag 22 september om 19:30 in BREStheater. Een kaartje voor BRESfilm kost slechts €5,- en kun je bestellen via de website van BREStheater of aan de theaterkassa.

In een meldkamer van de alarmcentrale beantwoordt Asger Holm een noodoproep van een ontvoerde vrouw. Wanneer de verbinding plotseling wordt verbroken begint de zoektocht naar de vrouw en haar ontvoerder. Met zijn telefoon als enige hulpmiddel begint Asger aan een race tegen de klok om de vrouw te redden. Al snel blijkt dat het misdrijf waar hij mee te maken heeft, veel groter is dan hij eigenlijk dacht.

Openingstijden theaterkassa: woensdag van 9:30 tot 12:30, vrijdag van 14:00 tot 17:00 en een uur voor aanvang van elke voorstelling. De theaterkassa bevindt zich aan de balie van DukdalfBRES en is tijdens openingstijden ook bereikbaar via 0181-413308. Kaartjes reserveren kan 24/7 via www.brestheater.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant