Afbeelding

BV Voorne M18 verliest nipt in de laatste seconde!

Actueel 308 keer gelezen

Brielle - Afgelopen zaterdag 14 september begonnen ze het nieuwe seizoen in de 2e klasse van de regio. Deze klasse is de hoogste klasse in de regio. Ze startten met een full court press bij score. En dat zorgde gelijk voor druk op de bal bij de tegenstanders Green Eagles uit Maassluis.

Ze bleven op voorsprong tot halverwege 2e kwart, toen haakte Green Eagles aan en kwam op voorsprong. Door dat er gaten in de verdediging vielen, pakte de tegenstander de kans. Na peptalk in de kleedkamer in de rust, startten ze vol goed moed en wilde ze weer aanhaken in de wedstrijd. Max van Hattem zorgde voor een uitstekende verdediging en speelde bijna de hele wedstrijd vol overgave. Dat zorgde dat Niels v.d Merwe en met Bart Hordijk ook feller werden in de verdediging, met name onder de basket.

In het vierde kwart kwamen ze sterk terug en werd de tegenstander slordiger door de enorm vechtlust van Voorne. In de laatste minuut van de wedstrijd stonden ze gelijk en werd het spannend. Met de aanmoediging vanaf de tribune, kwamen ze op voorsprong, maar ze kregen gelijk weer tegen score. Ze probeerden de tijd te rekken om in balbezit te komen, maar helaas de tijd was om.

Voorne verrloor de wedstrijd met 62-65!

Topscoorders waren Niels v.d Merwe 29 en Bart Hordijk 18.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant