Sven Groenenboom kwam tegen een sterk HermesDVS niet tot scoren voor Rockanje. (Foto: Wil van Balen).
Sven Groenenboom kwam tegen een sterk HermesDVS niet tot scoren voor Rockanje. (Foto: Wil van Balen).

Rockanje klaar, Vierpolders strandt op doelsaldo

Actueel 299 keer gelezen

Rockanje/Dirksland - Rockanje verloor de laatste poulewedstrijd in de eerste ronde van het bekertoernooi op eigen veld met 1-2 van HermesDVS. Vierpolders won in Dirksland met 1-3 van DVV '09.

Waar Vierpolders-trainer Paul Bestebreur na de magere 0-3 zege bij Piershil al voor vreesde, werd echter bewaarheid. Concurrent MSV '71 haalde uit bij Piershil ,won door een beter doelsaldo dan Vierpolders de poule, en bekert door.

Zuur
'Dat is zuur,' aldus Bestebreur, 'maar we hebben het zelf laten liggen. Eerst al in de wedstrijd tegen MSV. Die hadden we kunnen en moeten winnen, maar we lieten die ploeg ontsnappen met een 2-2 gelijkspel. En toen in de uitbeurt bij Piershil. Van dat team hadden we echt met veel grotere cijfers moeten winnen. Dat deed MSV dus wel. Ik hoop echt dat als de competitie zaterdag begint iedereen ervan doordrongen is, dat dan elke goal en elk punt telt.'

Stift
Vincent Bieling, Glenn Stoffers en Bart Rollof ('Een weergaloze stiftbal,' zag Bestebreur) verzorgden de score voor Vierpolders in Dirksland.

Beter
Rockanje verloor van een beter HermesDVS. De ploeg van trainer Harry Rusken kwam via Vince Keller op voorsprong, maar zag de bezoekers nog twee keer scoren: 1-2.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant