Afbeelding

Bridgeclub 'Jeugd van Vroeger' in de Infirmerie

Actueel 257 keer gelezen

Brielle - Elke donderdagmiddag van 13.30 tot ongeveer 17.00 speelt in de Infirmerie de bridgeclub Jeugd van Vroeger. Zoals de naam doet vermoeden vallen de leden in de categorie, die 's middags gelegenheid heeft om te bridgen.

Jeugd van Vroeger werkt met het inloopprincipe. Elke donderdagmiddag vanaf 13.00 worden de binnenkomende spelers ingedeeld al naar de voorraad strekt. Er is geen echte competitie, wel een aantal drives en een kwartaal- en een jaarprijs voor de beste score. Het is dus ook geen probleem als een speler of een paar enige tijd verhinderd is door vakantie of anderszins.

Ook in de zomermaanden gaan ze gewoon door, al zijn er dan wat meer afwezigen. Omdat ze onder auspiciën van de Stichting Welzijn Ouderen spelen en geen huur betalen, moeten leden wel een Bonuspas hebben of aanschaffen. En die pas biedt overigens ook nog andere voordelen. Daarnaast vragen ze een bijdrage van € 10,- per jaar, waarmee ze wat prijzen kunnen aanschaffen en bij tijd en wijlen een attentie voor leden waar dat aan de orde is.

Wie in een ontspannen sfeer een kaartje wil leggen is hartelijk welkom. Een keer of wat spelen om kennis te maken is altijd mogelijk. Wie zelf geen partner heeft en wel wil bridgen, kan een keer langs komen om zich te melden. Zij kunnen dan proberen een eveneens "loslopende " bridger te vinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant