Met zijn allen gezellig aan een lange tafel in de zon!
Met zijn allen gezellig aan een lange tafel in de zon!

Meesterbakker Voskamp organiseert jubileumbrunch

Actueel 643 keer gelezen

Brielle - Vaste klanten van Meesterbakker Voskamp zal het niet ontgaan zijn: dit jaar viert deze bakkerij uit Spijkenisse haar 50-jarig jubileum. Als onderdeel van haar jubileumactiviteiten organiseerde de bakker jubileumbrunches voor genodigden. Zaterdag vond de derde en tevens laatste brunch plaats voor de winkel in de Vischstraat in Brielle; aan een lange tafel in het zonnetje.

Broodtapa's, broodsushi met zalm, broodwraps met kip, een soepje in een uitgehold broodje... Een greep uit de feestelijke hapjes die werden geserveerd. Natuurlijk met de producten van Meesterbakker Voskamp in de hoofdrol. Het dessert bestond uit een proeverij van banketproducten uit het assortiment van Voskamp. De genodigden lieten het zich goed smaken.

Al 50 jaar biedt Meesterbakker Voskamp haar klanten brood en banket van de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Dagvers en op ambachtelijke wijze gemaakt. Wat begon met één winkeltje aan de bakkerij in de Voorstraat in Spijkenisse is in 50 jaar uitgegroeid tot een flinke bakkerij aan de Ohmweg in Spijkenisse en 17 winkels in de regio Voorne-Putten. Eerder dit jaar kwamen al meerdere jubileumactiviteiten voorbij en is een mooi jubileummagazine uitgebracht.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant