Op 7 oktober wordt de eerste unit betrokken
Op 7 oktober wordt de eerste unit betrokken

Nieuw en duurzaam bedrijfsverzamelgebouw klaar voor gebruik

Actueel 394 keer gelezen

Vierpolders - In januari dit jaar werd begonnen met heien en in maart werd de laatste m3 beton gestort van de vloer van het nieuwe, hoogwaardige en duurzame bedrijfsverzamelgebouw project van Tichelarij IV BV aan de Seggeweg.

'Het is allemaal best snel gegaan, want vanaf 7 oktober wordt de eerste unit al betrokken', vertelt Roald Tichelaar. 'Dus in slechts acht en een halve maand tijd is het project gerealiseerd, ondanks de complexiteit ervan. HB Technologie, een lokale ondernemer die in het pand in Tinte uit zijn jasje is gegroeid, is de eerste huurder. Voor half oktober zijn alle units opgeleverd. Het pand is zeer zeker niet standaard, want het is allemaal een tikje luxer. Zo heeft elke unit ook zijn eigen kleur en is er alleen maar duurzame verlichting in het pand aanwezig. En alles kan zo betrokken worden, men hoeft alleen maar vloerbedekking erin te leggen.'

Lokale ondernemers
'Bij een project beginnen we altijd eerst bij de lokale ondernemers', vervolgt Roald. 'Wij vinden het belangrijk om die erbij te betrekken en dus ook als eerste te benaderen. In dit geval waren dat onder andere Aannemersbedrijf Lindeloof BV, Broeke Electrotechniek BV en Schoonmaakbedrijf De Meeuwenplaat BV. Want ook voor het onderhoud zijn lokale ondernemers van groot belang.'

Q Makelaars Bedrijfshuisvesting
Het project heeft 8 bedrijfsunits bestaande uit 4 units met 100m2 bedrijfshal, 4 units met 150m2 bedrijfshal en allen hebben een kantoorruimte van ongeveer 40m2. Het project wordt gasloos opgeleverd, verwarming geschiedt door een lucht warmte pomp en elke unit heeft zijn ingeschatte elektra verbruik beschikbaar via zonnepanelen op het dak. Het pand wordt hoogwaardig en compleet afgewerkt en heeft een luxueuze uitstraling. Alle units worden te huur aangeboden via Q makelaars Bedrijfshuisvesting.

Achtste project
Tichelarij IV BV is het achtste project van de heren Tichelaar Sr. (1939) en Tichelaar Jr. (1973). De bouwprojecten betreffen soortgelijke, kleinschalige, bedrijfsverzamelgebouwen in de Rotterdamse regio. Alle projecten zijn in eigen beheer ontwikkeld, gebouwd en geëxploiteerd en zijn ontworpen door Moen & van Oosten uit Rotterdam Ze kenmerken zich door ogenschijnlijke eenvoud, hoogwaardige materialen en kleurgebruik ter herkenning van de units.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant