Afbeelding

Samenwerkingsactie ondernemers Brielle

Actueel 483 keer gelezen

Brielle - Op 7 oktober gaat in Brielle de Kraspas van start. Een samenwerkingsactie tussen achttien Brielse ondernemers, die de consument stimuleert om aankopen in Brielle te doen. De actie duurt vier weken en is gratis voor de consument.

Bij elke aankoop bij een van de deelnemende bedrijven in Brielle, ontvang je gratis een Kraspas. Als je de kraslaag wegkrast, zie je direct welke prijs je gewonnen hebt. Dit kan één van de hoofdprijzen zijn, maar ook een leuke aanbieding van één van de deelnemers. 'Het interessante van de Kraspas is dat we klanten actief naar elkaar doorverwijzen', aldus Hans de Vette van Jumbo Brielle. 'Een klant die bij mij zijn boodschappen doet, kan bijvoorbeeld een waardebon van € 50 winnen bij Tuincentrum van den Berg of 15% korting op 1 artikel naar keuze bij HEMA Brielle.'

Winkels
In totaal doen er achttien Brielse ondernemers mee met de Kraspas-actie. De deelnemende bedrijven zijn: Jumbo Brielle, HEMA, Kaashandel 't Voorhuys, Tuincentrum M. van den Berg, Sportcentrum van Unen, Juwelier Swemmer, Slagerij van der Waal, Roxx Oogzorg, Bliss Jewels & Trends, Profile van Oudenaarden, IBIZA Brielle, Cafetaria de Hossenbos, GSM Brielle, De Baan Tweewielers, Chico & Chica, SIEM Mode, Hokke Groenten en Fruit en Bloemenhandel Dick Hagestein.

Prijzen
De consument kan met de Kraspas-actie verschillende prijzen winnen, waaronder een mini bakfiets, een ray-ban zonnebril, een Heineken koffer, een gratis Milon Challenge, een Profile verrassingspakket, een 'workshop zilveren ring maken', een Bluetooth Speaker, 5x gratis binnen- en buitenband inclusief montage, een Il Dolce Jeans, een groente en fruitpakket, een Watson Speakerbox, een HEMA kadopakket en meerdere waardebonnen variërend van € 5 tot € 50.

Een overzicht van alle prijzen en de spelregels is te vinden op www.kraspas.nl/brielle.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant