De familie Schoenmaker werd de winnaar van deze mooie prijs
De familie Schoenmaker werd de winnaar van deze mooie prijs

Mooie opening van expositie Krijn van Driel

Actueel 724 keer gelezen

Brielle - Kunstenaar Krijn van Driel uit Brielle exposeert vanaf medio september in Full Service Business Center Geuzenstaete. Hij presenteert zijn verschillende schildertechnieken, waaronder acrylschilderijen en aquarellen.

Op donderdag 3 oktober werd zijn expositie officieel geopend in het bijzijn van vele belangstellenden. De vernissage (officiële opening) was bijzonder gezellig, druk bezocht en succesvol: een zestal bezoekers schafte één of meerdere schilderijen aan.

Goed doel
Tevens werden er 350 loten verkocht voor de aanschaf van leerboeken voor het project Studieplan Senegal van Bram Poldervaart. Krijn bood één schilderij ter verloting aan voor dit goede doel. De familie Schoenmaker werd de winnaar van deze mooie prijs en kreeg het schilderij uit handen van de schilder zelf.

Expositie bezichtigen
Op de benedenverdieping van Geuzenstaete zijn zo'n 35 werken van Krijn van Driel te zien. Belangstellenden kunnen deze tentoonstelling op werkdagen bezichtigen na aanmelding bij de receptie van het business center aan de Krammer 8 te Brielle. De toegang is gratis. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant