Afbeelding

Etalagewedstrijd Halloween - Dia de los Muertos!

Actueel 298 keer gelezen

Brielle - Op zaterdagmiddag 26 oktober vanaf 12.00 uur, worden in aanloop naar de grote Halloween Spooktocht op vrijdag 1 november, de pompoenen uitgedeeld aan alle winkels en horeca in de binnenstad voor de uitsnijwedstrijd.

Dit gaat altijd ge-paard met enig spektakel. Het is de bedoeling dat de pompoenen op vrijdag 1 no-vember op een goed zichtbare plek, zó worden tentoongesteld dat een jury ze op deze dag goed kan beoordelen. Alleen de meest indrukwekkend uitgesneden of an-ders bewerkte pompoen komt in aanmerking voor een prijs.

Wie wordt dit jaar de grote winnaar? De jury gaat op vrijdag 1 november tussen 10.00 en 15.00 uur op pad. De winnaar wordt meteen na de Halloween Spooktocht op vrijdagavond 1 november bekend gemaakt op de Markt. Om alvast in de stemming te komen, delen de winkeliers zaterdag 26 oktober gratis pompoensoep uit vanaf de pompoenkar. Ook zijn er speciale uitsnij sets en pompoenen, voor de soep en voor de sier, vanaf de kar te koop! Kijk op FB Halloween in Brielle en mis niets!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant