Het modespektakel was ook dit jaar weer helemaal uitverkocht (Fotografie: Patrick Striebel)
Het modespektakel was ook dit jaar weer helemaal uitverkocht (Fotografie: Patrick Striebel) Foto: Patrick Striebel

Brielle's Got Fashion 2019, groots modespektakel in de Catharijnekerk

Actueel 881 keer gelezen

Brielle - Mede door de ontspannen presentatie van Suzanne Mulder en de sprookjesachtige opening door het team van kapsalon De Kapper zat de sfeer er meteen in. De jonge modelletjes van Chico & Chica zijn altijd vertederend zoals ze verlegen en toch stoer over de catwalk lopen. Ook de vele bekende Brielse gezichten onder de modellen zorgen voor net dat lekkere sfeertje waardoor iedereen zich op z'n gemak en thuis voelt. Dat kenmerkt precies Brielle's Got Fashion, het modespektakel in de Sint Catharijnekerk en ook dit jaar weer volledig uitverkocht.

Het gevoel van herkenning begint al in de rij, lang voordat de deuren opengaan. Complimentenmeisjes heten iedereen welkom en een fotograaf staat klaar om de wachtenden te "framen" in een lijst. Die rij begint rond 18.00 uur zachtjes te groeien, terwijl de deuren pas om 19.15 uur opengaan. Dat zegt wel iets.

Ingetogen, uitbundig, kleurrijk en hartelijk …
Britt Timmers ontroerde in de kerk iedereen met haar prachtige stem en tijdens het mooie 'Run to Me' dat zij samen met schoonvader Frans Groen zong, was de ontroering bijna tastbaar. Dat Karin Groen, net voordat haar show begon, aankondigde dat ZwartWit Varia eind december definitief stopt, bracht even een schok teweeg. Maar nadat Karin vertelde dat ze geen problemen had, maar gewoon meer tijd wil vrijmaken voor kleindochter Zara, begreep iedereen dat volkomen! Na achttien jaar mag dat ook best!

Voor de klapper van de avond zorgde niemand minder dan Paul Rijcken. Met een zinderende, opzwepende act, indrukwekkend ondersteund door zijn modellen, zette hij heel de kerk op stelten. Geweldig! Ook leuk om te zien dat veel ondernemers uit andere branches zich profileren op, maar ook naast de catwalk. Neem BMW Kalfsbeek, echt super! Het is niet mogelijk om alle deelnemers, vrijwilligers en organisatie apart te noemen, al verdienen ze dat wel.

Maar gelukkig hebben we de foto's nog. Veel foto's en zeker de foto's die zijn genomen in de rij, staan vanaf deze week op Facebook Brielle's Got Fashion evenals de lijst met de winnende nummers van de loten/entreebewijzen.

Fotografie: Patrick Striebel

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant