Carel Kraayenhof wist Máxima destijds tot tarnen toe te ontroeren door zijn spel tijdens haar huwelijk
Carel Kraayenhof wist Máxima destijds tot tarnen toe te ontroeren door zijn spel tijdens haar huwelijk

Musicus Carel Kraayenhof komt naar Brielle

Actueel 322 keer gelezen

Brielle - De musicus Carel Kraayenhof, die Máxima tot ontroering bracht door zijn spel tijdens haar huwelijk en door Astor Piazzola werd aangespoord om zelf tangomuziek te gaan schrijven, treedt op in Muziek in de Kamer.

Op zondag 3 november is het weer zover. Dan openen vier Briellenaren hun deuren en kunt u in de intimiteit van hun huiskamer luisteren naar uiteenlopende en verrassende concerten. Met behulp van een plattegrond dat bij het passe-partout wordt aangeboden, trekt u van adres naar adres en wordt u in elk huis getrakteerd op een muzikale verrassing van 45 minuten.

Nog meer
Naast Carel Kraayenhof treden nog twee bijzondere artiesten en een vocal group op: de singer-songwriter Kurt Efting, een inspirerende zanger met mooie folk-popmelodieën en prachtige teksten, de jonge celliste Lidy Blijdorp die wordt geprezen om haar 'onthutsende muzikaliteit en regelmatig optreedt op prestigieuze festivals in binnen- en buitenland, en tenslotte de opmerkelijke vocal group Lava. Acht vrouwen die a cappella zingen. Hun stem is hun instrument, puur en kwetsbaar.

Kaarten
Passe-partouts zijn te koop vanaf woensdag 18 oktober bij Boekhandel Hoofdstuk Een, Nobelstraat 16 in Brielle. De prijs voor vier concerten is € 35. Het festival begint om 14 uur en eindigt om 18 uur. Wees er snel bij want het festival is populair en het aantal plaatsen beperkt! Meer informatie is binnenkort beschikbaar op de website www.kunstencultuurbrielle.nl

Stichting Kunst en Cultuur
De Stichting Kunst en Cultuur Brielle bestaat inmiddels al weer 18 jaar. De Stichting streeft ernaar om bewoners en bezoekers van Brielle in contact te brengen met het nieuwe en onbekende, creativiteit te stimuleren en talenten te laten ontplooien. Zij organiseren culturele activiteiten en zijn daarnaast een netwerkorganisatie die culturele partners met elkaar verbindt, hen adviseert, ondersteunt en een podium biedt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant