Afbeelding

Met elkaar de balans opmaken, lotgenoten contact voor nabestaanden

Actueel 311 keer gelezen

Brielle - Wanneer je als mantelzorger je naaste hebt ondersteund bij zijn/haar ziekte dan wordt er veel van je gevraagd. Als je naaste komt te overlijden sta je er ineens alleen voor en weet je soms niet hoe je verder moet. Hoe pak je na zo'n intensieve periode de draad van het leven weer op? En hoe kijk je terug naar de achterliggende periode? Welke rouwreacties komen er bij jou om de hoek kijken? De herkenning, erkenning en steun die juist lotgenoten elkaar kunnen geven helpen om stap voor stap de weg vooruit te vinden.

Op 29 oktober 2019 start er weer een nieuwe nabestaandengroep. In 8 bijeenkomsten delen ze ervaringen over wat rouw met je doet. De eerste bijeenkomst is een geheel vrijblijvende kennismaking met de deelnemers en de begeleiding! Als het goed voelt, dan kom je volgende keer gewoon weer. Je bent van harte welkom. Wel vooraf even aanmelden: m.vanderlugt@catharinastichting.nl

De bijeenkomsten vinden vanaf 29 oktober 2019 om de twee weken plaats in de Infirmerie. Tijd: van 10.30 uur tot 12.00 uur.vOnder begeleiding van Annette Hartlief (rouwbegeleidster) en Wilma Honée (Verpleegkundige).

U vindt de Infirmerie aan Rozemarijnstraat 42, te Brielle.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant