Het Oekraïens jongenskoor staat onder leiding van Ruben Tolmachov
Het Oekraïens jongenskoor staat onder leiding van Ruben Tolmachov

Uniek gratis concert in Sint-Catharijnekerk

Actueel 570 keer gelezen

Brielle - Op uitnodiging van Carla Gevers, lid van de cantorij van de Sint-Catharijnekerk, verzorgt het Oekraïens jongenskoor Dzvinochok uit Kiev samen met de Sint-Catharijne Cantorij op dinsdag 29 oktober een uniek optreden.

Het concert begint om 20.00 uur. De kerk is open om 19.30 uur. Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Een vrije gift bij de uitgang wordt op prijs gesteld.

Het Oekraïens jongenskoor staat onder leiding van Ruben Tolmachov; cantor van de Sint-Catharijne Cantorij is Rinus Verhage. De koren zingen zowel afzonderlijk als gezamenlijk een afwisselend repertoire. Een voorproefje is te zien en te horen via http://www.dzvinochok.nl/dzvinochok/dzvinochok-op-youtube

Het initiatief van dit project is gericht op ontmoeting, samenwerking en verbinding. Het biedt ruimte voor kennismaking met leeftijdgenoten en hun culturen; nu en in de toekomst. Leerlingen van het PENTA college CSG Bahûrim en veel vrijwilligers uit Brielle verlenen hun medewerking hieraan.

Ter gelegenheid van 75 jaar Bevrijding –mede in relatie tot de herdenking in De Sjoel op 27 oktober- wordt het concert afgesloten met het gezamenlijk zingen van Shalom, chaverim.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant