Afbeelding
Foto: Martin van Gurp
Uw lokale ondernemer

Trimsalon De Gelukkige Hond:'Leef je droom'

Actueel 1.327 keer gelezen

Oostvoorne - Deze titel zegt iets over haar dagelijks werk, maar nog veel meer over hoe ze in het leven staat. 'Leef je droom' is de leus van Silvia Karst uit Oostvoorne. Ze is gek van honden. Die liefde is zo groot, dat ze meer dan haar best heeft gedaan, om van het werken met viervoeters haar beroep te maken. En dat is goed gelukt!

In 2008 kwam Silvia weer terug naar waar ze als kind ook woonde: Oostvoorne. Nog geen jaar later begon ze een actiegroep rond het wel/niet mogen laten los lopen van honden in het duinen- en strandgebied van Oostvoorne en Rockanje. In 2009 leidde dat tot de belangenvereniging 'De Gelukkige Hond', waarbij Silvia zich vooral toelegde op goeie communicatie tussen de gemeente Westvoorne en hondenbezitters.

In diezelfde tijd begon Silvia een massagesalon voor honden. Ze volgde speciale opleidingen en bouwde een eigen klantenkring op. Ze leerde hoe je een hond leert kennen, wat zijn karakter is, zijn wensen, maar ook zijn problemen. De liefde voor de hond bleef onveranderd groot. 'Adem halen is een must; honden in mijn leefomgeving is ook een must', zegt ze stellig.

Silvia wilde meer dan alleen maar hondenbezitter zijn. Opnieuw ging ze studeren en liep ze stages. Dat deed ze om na het behalen van de vakdiploma's, een eigen trimsalon te kunnen beginnen. Zo kon het gebeuren dat ze in 2017 trimsalon ' De Gelukkige Hond' opende. Met hard werken en studeren kwam daarmee een droom uit. Ze is trots op de mooie professionele werkruimte aan huis 'met alles erop en eraan'. 'Het is een absolute meerwaarde om mijn kennis en kunde als hondenmasseuse te gebruiken in mijn trimsalon'.

We zijn nu twee jaar verder. 'Nu is de tijd rijp om volledig voor de trimsalon te gaan', legt Silvia uit. Met vol enthousiasme stopt ze vele uren in het vervolmaken van haar droom; haar eigen trimsalon. Silvia is allround en gaat geen enkel hondenras uit de weg. Afhankelijk van wat de hond nodig heeft, scheert, knipt, plukt of kort ze in. Labradoodles zijn graag geziene en dankbare klanten. Dit ras is vriendelijk en ziet er na een bezoek aan de trimsalon weer uit om door een ringetje te halen. 'Waar ik nou helemaal gelukkig van word, is het enthousiasme van de honden. Hun staart gekwispel is voor mij een extra beloning van mijn werk', lacht Silvia.

Iedere nieuwe klant krijgt bij de eerste afspraak een korting van 25% op de gewenste behandeling. Het maken van een afspraak kan eenvoudig via facebook 'De Gelukkige Hond'. Voor nadere informatie: info@trimsalondegelukkigehond.nl of telefoon 06 – 13 65 47 14

Trimsalon De Gelukkige Hond
Lijsterbeslaan 24
3233 CJ Oostvoorne
T: 06-13654714
E: info@trimsalondegelukkigehond.nl
W: www.trimsalondegelukkigehond.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant