Hippe Gasten - Doe mij een Liedje Speciaal!
Hippe Gasten - Doe mij een Liedje Speciaal!

Patat eten met Hippe Gasten in het BREStheater

Actueel 201 keer gelezen

Brielle - De herfstvakantie goed afsluiten? Vrijdag 25 oktober komt Hippe Gasten, de rockband voor kinderen vanaf 6 jaar, naar BREStheater. In deze spiksplinternieuwe theatershow gaat Hippe Gasten met het liedje aan de slag.

Wat is een liedje en wat doet een liedje? Bij 'Doe mij een liedje speciaal' worden liedjes besteld bij een snackbar. Je krijgt een kijkje in de keuken en ziet hoe alles vakkundig wordt bereid. Voor sommige kinderen wordt er speciaal een liedje op maat gemaakt. Vol interactie en publieksparticipatie. Natuurlijk overgoten met een rocksausje en muzikale stunts om nooit meer te vergeten. Speciaal voor deze voorstelling is er wat leuks georganiseerd. Voorafgaand aan de voorstelling kan iedereen gezellig patat eten in de foyer, samen met de band! Hiervoor kun je vanaf 18:00 uur in de foyer terecht, de voorstelling start om 19:00 uur. Let op: hiervoor moet je wel reserveren!

Een kaartje kost €12,50 en patat eten met de band €5,00 p.p. (patat + snack + drankje, direct bij te boeken bij bestellen). Openingstijden theaterkassa: woensdag van 9:30 tot 12:30, vrijdag van 14:00 tot 17:00 en een uur voor aanvang van elke voorstelling. De theaterkassa is bij de balie van DukdalfBRES en is tijdens openingstijden ook bereikbaar via 0181-413308. Kaartjes reserveren kan 24/7 via www.brestheater.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant