Brian Smits pakte twee gele kaarten, waardoor Brielle een half uur met tien man stond. (Foto: Wil van Balen).
Brian Smits pakte twee gele kaarten, waardoor Brielle een half uur met tien man stond. (Foto: Wil van Balen). Foto: Wil van Balen

NeptunusSchiebroek zet Brielle hard op zijn plaats

Actueel 227 keer gelezen

Brielle – Mocht er al sprake zijn van euforie over de onverwachts goede competitiestart van Brielle, dan is dat gevoel na de pijnlijke 0-5 nederlaag op het eigen Geuzenpark tegen NeptunusSchiebroek, volledig verdwenen.

De Rotterdamse debutanten in de eerste klasse heersten in een duel waarin Brielle, dat spits Jazzy Adams door hamstringproblemen miste, er geen moment in slaagde om gevaarlijk te worden.

Tien man
Al na een kwartier in de tweede helft, net nadat NeptunusSchiebroek het duel in tijd van vijf minuten met twee fraaie treffers, die de stand van 0-1 naar 0-3 tilden, in het slot had gegooid, pakte Brian Smits zijn tweede gele kaart en moest de thuisploeg met tien man verder. De bezoekers strooiden daarna met nog twee goals zelfs nog wat extra zout in een wonde die toch al pijnlijk genoeg was: 0-5.

BVCB
'Snel vergeten,' was de boodschap van Brielle-trainer Stanley Rieborn na afloop. 'Komende zaterdag wacht alweer de wedstrijd in Bergschenhoek tegen BVCB. En de week daarna komt koploper SV Poortugaal naar 't Geuzenpark.

Als we in de buurt van de bovenste plaatsen willen blijven, moeten we winnen van BVCB.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant