Afbeelding

FolkClub Brielle met Griff op Belgische toer

Actueel 349 keer gelezen

Brielle - Ze zijn met z'n drieën. Uit België. Vol talent en humor. Drie 21e-eeuwse troubadours die u uitnodigen voor een reis naar België met hun nieuwe programma "Gecertificeerd 100% Belgisch". Het wordt een reis langs de culturele kruispunten en tradities van hun land.

Griff maakt al meer dan 10 jaar lang een nieuw en uniek klankuniversum rond doedelzak- en traditionele muziek. Ondeugende liedjes, epische ballades en zinderende blaasmuziek vol sentiment vormen het reisprogramma. Sinds 2018 treedt Griff aan in een nieuwe bezetting met Rémi Decker (doedelzak, fluit, zang), Liesbet Marivoet (doedelzak, fluit, zang) en Raphaël De Cock (uilleann pipes, fluit, zang).

Het concert van Griff vindt plaats op zondag 10 november in de thuisbasis van FolkClub Brielle, Café 't Kont van het Paard, Kaatsbaan 1-3. Het concert begint om 15.00 uur. Kaarten zijn te verkrijgen bij boekhandel "Hoofdstuk EEN", Nobelstraat 16 te Brielle en bij de ingang. Reserveren kan ook telefonisch (06-30369348) of via folkclubbrielle@outlook.com. De entreeprijs bedraagt 10 euro, inclusief koffie.

In december komt de Rotterdams Bluegrass-formatie "Red Herring" naar Brielle. Vorig jaar moest de groep afzeggen vanwege een handblessure van de banjospeler. Er zal veel aandacht worden besteed aan hun laatste album.

Op de website www.folkclubbrielle.nl is alle informatie over FolkClub Brielle te vinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant