Afbeelding

Groei & Bloei Voorne doet mee aan de Open Tuinen Carrousel

Actueel 510 keer gelezen

Brielle/Westvoorne - In 2020 bestaat de afdeling Hoekse Waard van Groei & Bloei 40 jaar. Zij willen dan iets bijzonders organiseren. Naar voorbeeld van andere provincies overwegen zij om met hulp van alle andere afdelingen van het rayon Zuid-Holland – Zuid een "Open Tuinen Carrousel" te organiseren.

Het uitgangspunt is om tuineigenaren de gelegenheid te bieden om hun tuin één of meerdere weekenden open te stellen. Dat kan in een zelfgekozen weekeinde, wanneer uw tuin op zijn mooiste is. U bent ook vrij om één of twee dagen per weekend deel te nemen of meerdere weekenden. Zo kan het gebeuren, dat we in 2020 tuinen kunnen bezoeken in april, mei, juni, juli of augustus.

Op een bijbehorende website worden, door middel van een duidelijke overzichtskaart, de te bezoeken tuinen en de data waarop deze open zijn, bekend gemaakt. In andere provincies is dit een groot succes geworden. Groei & Bloei afdeling Voorne heeft aangegeven eigenaren van mooie tuinen te willen polsen om de Open Tuinen Carrousel 2020 tot een succes te maken. Lijkt het u leuk om mee te doen, en woont u in Westvoorne, Brielle, Hellevoetsluis of Rozenburg, stuur dan vóór 18 november een mailtje naar Leny van Waardhuizen, e-mail: jlvanwaardhuizen@gmail.com

Mocht u eerst nog meer informatie willen hebben, dan kunt u ook contact opnemen met een van de bestuursleden van de afd. Voorne. De telefoonnummers staan vermeld op de website: https://voorne.groei.nl. Wij zien er zeker naar uit om een prachtig evenement op touw te gaan zetten, dus…. DOE MEE EN MELD U AAN !

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant