Afbeelding

Najaarsmarkt in het Catharina Gasthuis

Actueel 458 keer gelezen

Brielle - In het Catharina Gasthuis, Slagveld 37 in Brielle, is er op donderdag 21 november weer een gezellige najaarsmarkt in restaurant het Bastion. Ze starten om 9.30 uur met de verkoop van allerhande spullen zoals zelfgebakken koekjes, vogeltaarten, curiosa, boeken, crea-artikelen, hobbyartikelen, bloemen en planten. Ook zullen ze weer een mooie levensmiddelen mand opmaken om te verloten door middel van een intekenlijst. Deze verkoop duurt tot 12.30 uur.

Vanaf 14.30 uur starten ze met een grote TOMBOLA in het Bastion en maken ze er met zijn allen een gezellige middag van. Deze TOMBOLA houdt in dat u één keer loten koopt voor de hele middag; er zullen tientallen mooie prijzen verloot worden die gesponsord zijn door diverse winkeliers/ondernemers uit Brielle en omstreken. In de pauze zal er de mogelijkheid zijn om te genieten van een drankje en hapje. Om 16.00 uur sluiten ze de middag af.

Er kan alléén afgerekend kan worden d.m.v. PIN-betaling. Daartoe zullen zij het Bastion inrichten als één grote winkel, waarna alle aankopen aan het eind in één keer afgerekend kunnen worden door te pinnen. De opbrengst komt geheel ten goede aan activiteiten voor de bewoners van het Catharina Gasthuis.

Team welzijn Brielle hoopt u op deze dag te mogen begroeten! 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant