Afbeelding

Stichting PUSH zoekt maatjes in Brielle

Actueel 500 keer gelezen

Brielle - Woont u in Brielle en zou u het fijn vinden een "maatje" te hebben om enkele uren per week samen door te brengen? Om even dat gevoel van alleen zijn te doorbreken? Of bent u juist dat "maatje" die graag enkele uren per week zich wil inzetten voor een medebewoner van Brielle, maar nog niet goed weet hoe zij/hij dat moet aanpakken?

Een "maatje" zijn, gewoon voor de gezelligheid om samen onder het genot van een bakkie koffie/thee even bij te praten, een wandelingetje te maken, een stukje te fietsen, te winkelen, noem het maar op. In goed overleg met elkaar is veel mogelijk.

Zoekt u een "maatje" of wilt u juist een "maatje" zijn, neem dan gerust eens contact op met de stichting PUSH, telefoon 0181 316688 info@stichting-push.nl. Een medewerker maakt dan een afspraak met u om u wat beter te leren kennen. Daarna gaat de medewerker actief voor u op zoek naar een "maatje" of naar een persoon die een "maatje" zoekt. Denkt de medewerker iemand gevonden te hebben die bij u past, dan organiseert hij een kennismakingsgesprek waarbij hij ook zelf aanwezig is. Klikt het tussen de persoon die een "maatje" zoekt en het "maatje" dan maken zij zelf afspraken met elkaar en trekt de medewerker van PUSH zich terug. Hij blijft op de achtergrond wel altijd aanspreekbaar om vragen te beantwoorden of om advies te geven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant