Afbeelding
Foto: MMV
VIDEO

MevrouwMeneer wint Fons Löbkerprijs bij Brielse Maskerade

Actueel 651 keer gelezen

Brielle - Traditiegetrouw werd op Sinterklaasavond weer de Brielse Maskerade gehouden. De Fons Löbkerprijs ging naar de groep 'Kanonnen en Affuiten' met MevrouwMeneer. Een eervolle vermelding was er voor de IJskoninginnen.

Het was werkelijk ijzig koud door de snijdende wind, maar dat weerhield de Briellenaren er niet van om toch in groten getale donderdagavond naar de Maskerade te komen. De glühwein en warme oliebollen gingen er daardoor overigens wel gretig in. Zo bleef men tenminste nog een beetje warm!

De boodschap van MevrouwMeneer was overduidelijk. Het schrijnende verhaal over de onbewoonbaar verklaarde woningen aan de Van Sleenstraat is dan ook inmiddels bij velen en zelfs landelijk bekend. De IJskoninginnen hadden een boodschap voor een ieder die het lezen wilde over het zich verbergen achter een masker in het dagelijkse leven. Ook was er dit keer een prominente rol weggelegd voor het Capirussa masker, de mascotte van de Brielse Maskerade en die speciaal hiervoor uit de vitrine in het stadhuis was gehaald. 

Fotografie: MMV, video: Peter Heine

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant