Afbeelding

Ivo Gleeman en een Alanis Morissette tribute in 't Kont van het Paard

Actueel 511 keer gelezen

Brielle - Op vrijdagavond zal de rondtrekkende troubadour "Ivo Gleeman" op het podium staan. De uit Brielle afkomstige Ivo Gleeman speelde al op jonge leeftijd gitaar en schreef van kinds af aan eigen songteksten. Met de hem zo typerende twaalfsnarige gitaar en footdrums en soms een harmonica, trekt hij als een ouderwetse troubadour of singer-songwriter van dorp naar dorp en van stad naar stad.

In zijn muziek domineert de folk, maar met duidelijke invloeden van Amerikaanse (roots)rock. De songs van Ivo Gleeman liggen gemakkelijk in het gehoor. Hij speelt regelmatig in Ierland en stond ook al in Paradiso. Hij mocht het voorprogramma verzorgen voor Moke en Ellen ten Damme. Het optreden start vrijdag 13 december om 22.30 uur.

Op zondagmiddag is het tijd voor een tribute aan Alanis Morissette door de band: ALANIS!

Alanis! is een tribute van een groep ervaren muzikanten die met passie en muzikaliteit de geweldige pop-rock tunes van Alanis Morissette neerzetten. Uit liefde voor de muziek en teksten van Alanis Morissette besloot zangeres Anne van Buuren om een Alanis Morissette Tribute op te starten. Anne speelde al jaren met deze gedachte en in het najaar van 2014 was hét moment voor dit project. De juiste bandleden waren snel gevonden en meteen enthousiast om hieraan mee te werken. Het resultaat is adembenemend. De muziek van Alanis Morissette wordt zo zuiver neergezet, dat de essentie wordt gevangen die Alanis Morissette met haar nummers creëert. Breekbaar, puur, krachtig, sfeervol. Maar vooral met de liefde en aandacht voor de woorden, de muziek en de artiest. De naam voor dit project zegt daarom genoeg: Alanis! Dit optreden start zondagmiddag omstreeks 15.00 uur en beide optredens zijn gratis toegankelijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant